vacatures G-level

Openstaande vacature:

Verkoopmedewerker

Functieomschrijving

 

Hoge service en kwaliteit daar staan wij voor bij G-level met ons team vakspecialisten. Naast ons assortiment is dit de belangrijkst reden voor onze klanten om trouw te blijven aan onze winkels. Afgelopen maanden is voor ons nog duidelijker geworden hoe loyaal onze klanten zijn aangezien wij ondanks de corornacrisis  nog goed bezocht worden.

In het tijdperk van het internet bestaat er voor een deel van onze klanten steeds meer de behoefte om onze collectie vooraf online te bekijken. Op de eerste plaats zoeken wij een verkoop en style talent voor onze winkel maar heb jij affiniteit met onze web-activiteiten dan kan je hiermee aan de slag. Alle medewerkers bij G-level zijn als het ware managers die volledig zijn opgeleid en alles van de hoed en de rand weten.

Wij zoeken een modebewuste verkoopmedewerker die beschikte over goede sociale vaardigheden en commercieel inzicht heeft.

- de functie in Lisse is voor minimaal 3 tot 4 dagen.

- Werkervaring is welkom maar niet noodzakelijk.

Mocht je nog geen werkervaring hebben dan is dat geen probleem met de juiste spirit leiden we je op tot een volwaardige verkoper.

Wil je ruimte voor je eigen creativiteit en hou je van een stukje eigen verantwoordelijkheid dan is deze job wat voor jou.

Teamspirit en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Wij bieden je een passend salaris en geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de verkoopspecialist die we zoeken mail dan een motivatiebrief met CV en FOTO.

naar info@g-level.nl