vacatures G-level

Openstaande vacature:

Verkoopmedewerker Oegstgeest en Lisse

Voor onze winkels in Lisse en Oegstgeest zoeken wij modebewuste verkoopmedewerkers die beschikken over goede sociale vaardigheden en commercieel inzicht voor 10 tot 32 uur

Service en kwaliteit daar staan wij voor bij G-level met ons team specialisten. Naast ons assortiment is dit de belangrijkst reden voor onze klanten om trouw te blijven aan onze winkels. Wij laten onze klanten graag in een relaxte atmosfeer winkelen en investeren veel in opbouw en behoud van klantrelaties.

Het online winkelen is in een stroomversnelling gekomen en niet meer weg te denken. Wij houden ons dan ook actief bezig met verdere ontwikkeling van onze webshop en sociale media activiteiten. Op de eerste plaats zoeken wij een verkoop en style talent voor onze winkel maar heb jij affiniteit met onze web-activiteiten dan kan je hiermee aan de slag. Bij G-level werk  je in een team van mensen die allemaal opgeleid zijn tot store manager. Dit houd in dat iedereen de kennis heeft en verantwoording krijgt voor de dagelijkse gang van zaken van de winkel.

Mocht je nog geen werkervaring hebben dan is dat geen probleem met de juiste spirit leiden we je op tot een volwaardige verkoper.

Wil je ruimte voor je eigen creativiteit en hou je van een stukje eigen verantwoordelijkheid dan is deze job wat voor jou. Team spirit en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Wij bieden je een passend salaris en geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de (potentiële) verkoopspecialist die we zoeken mail dan een motivatiebrief met CV en FOTO info@g-level.nl t.a.v. F.M. van Alphen.