vacatures G-level

Openstaande vacature:

Verkoopmedewerker Oegstgeest en Lisse

Voor onze winkels in Lisse en Oegstgeest zoeken wij modebewuste verkoopmedewerkers die beschikken over goede sociale vaardigheden en commercieel inzicht. Voor 10 tot 32 uur

Al meer dan 15 jaar vind je bij G-level de laatste modetrends voor dames en heren van merken als YAYA, Modstrom, PME legend en Cast Iron. Daarnaast heeft G-level het meest uitgebreide jeans assortiment uit de regio van Premium merken als o.a. Diesel en Replay. 

Bij G-level werken we in 2 kleine teams in onze winkels in Lisse en Oegstgeest. Waarbij dagelijks onderling contact is met beide filialen voor o.a. uitwisselen van producten voor klanten in de winkel of webshop bestellingen. Al onze medewerkers mogen en kunnen alles wat te maken heeft met het onderhouden van de winkel. Denk hierbij aan het uitpakken en presenteren van de nieuwe mode, etalages maken, webshopbestelling afhandelen en de webshop onderhouden. Wij hebben veel vaste klanten waar we een betrokken relatie mee hebben en laten deze graag in een relaxte atmosfeer winkelen. Interesse in onze klanten, deskundig en eerlijk advies staat bij ons op nummer 1.

We investeren in de groei van onze webshop, mocht jij affiniteit hebben met onlineverkoop en social media dan kan je meewerken aan deze ontwikkeling.

Het salaris wat we bieden ligt boven het markt gemiddelde. Heb je werkervaring, neem je ons werk uithanden en kan je de omzet een boost geven dan weegt dat mee in de beloning.

Denk je dat jij je thuis voelt in ons team? Ben je modebewust, commercieel en hou je van een stukje eigenverantwoordelijkheid? Mail dan je motivatie en CV naar info@g-level.nl

 

Voor onze winkel in Oegstgeest zoeken we:

- Ervaren of zeer ambitieuze medewerker voor iedere donderdag en om de zaterdag.

 

Voor onze winkel in Lisse zoeken we:

- Ervaren of ambitieuze medewerker voor enkele dagen door de weeks en minimaal 1 zaterdag in de maand.

 

Er is ook de mogelijkheid om  werkzaamheden in beide winkels te verrichten mocht je dat leuk vinden.