Yaya blouse with puff sleeves rust dessin

Yaya blouse with puff sleeves rust dessin

Aaiko finou snake blouse pumpkin

Aaiko finou snake blouse pumpkin

Aaiko jalize top black

Aaiko jalize top black
Aaiko jalize top black

Bij een bestelling binnen Nederland rekenen wij vanaf € 49,95 géén verzendkosten. Komt het totaalbedrag van uw bestelling op minder dan € 49,95 dan rekenen wij € 5,95 voor de verzending.

Indien u een artikel retourneert ontvangt u uw geld terug op de rekening waarmee u de bestelling voldaan heeft. Let wel op dat wanneer het totaalbedrag van de bestelling na retourneren onder de € 49,95 komt, er alsnog € 5,95 verzendkosten berekend wordt. Dit bedrag brengen wij in mindering bij de terugboeking.

 

Buiten Nederland

Voor verzenden buiten Nederland maar binnen de BeNeLux en Duitsland, bedragen de verzendkosten € 8,95 voor pakketten tot 2 kg en een bedrag onder de € 99,90. Bestellingen met een totaal van meer dan € 99,90 worden gratis verzonden. Is het pakket zwaarder of wenst u het pakket buiten de BeNeLux of Duitsland geleverd te krijgen dan doen wij u vooraf per e-mail een volledige prijsopgave.

 

Levertijd

We streven ernaar om bestellingen die voor 16:30 uur geplaatst zijn de volgende werkdag door PostNL te laten bezorgen. Onze uiterste levertermijn is 3 werkdagen. Indien het langer duurt ontvangt u hiervan bericht.

Geen probleem! Alle aankopen kunnen geretourneerd of geruild worden. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering ongebruikt en met originele verpakking retour sturen. De kosten voor het retour zenden komen voor de rekening van de klant. Je kunt de artikelen ook in een van onze winkels omruilen of terugbrengen.

Stuur ons een mail naar webshop@g-level.nl met de volgende informatie:

  • Je naam, mailadres, telefoonnummer
  • Het artikel (+ kleur en maat) dat retour komt
  • Je bestelnummer
  • Retourreden

Zodra wij het artikel binnen hebben wordt het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen op jouw rekeningnummer teruggestort.
Wil je een andere maat, kleur of product? Dan mag dat natuurlijk ook!

 

Bezorgingskwaliteit pakketdiensten

Gelukkig gaat het meeste goed maar momenteel vinden wij dat de bezorging van alle pakketdiensten te wensen over laat. Retourzendingen worden regelmatig, zonder kennisgeving aan ons, bij een verzamelpunt van de vervoerder gebracht. Dit verzamelpunt is ook wel eens in een ander dorp. Als het pakketje daar te lang blijft liggen omdat wij dit niet weten dan wordt het terug naar de verzender gestuurd en moet deze opnieuw verstuurd worden. Om dit te voorkomen adviseren wij onderstaande punten:

- Bewaar je track and trace en volg zelf je pakketje

- Indien mogelijk vermeld dan ons mailadres bij het aanmaken van een retourzending. webshop@g-level.nl. Dan weten wij dat je pakket er aankomt.