Yaya kleding

Yaya kleding
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 108

per pagina
 1. Rating:
  0%
  Yaya
  lammy mittens gloves light sand
  Vanaf € 29,95
 2. Rating:
  0%
  Yaya
  lammy hat light sand
  € 29,95
 3. Rating:
  0%
  Yaya
  cardigan with pockets black
  Vanaf € 69,95
 4. Rating:
  0%
  Yaya
  faux leather legging phantom
  Vanaf € 59,95
 5. Rating:
  0%
  Yaya
  faux fur coat licorice
  Vanaf € 149,95
 6. Rating:
  0%
  Yaya
  faux fur coat sand
  Vanaf € 149,95
 7. Rating:
  0%
  Yaya
  mock neck top half sleeves cream
  Vanaf € 39,95
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 108

per pagina

Yaya kleding

Het Nederlandse merk Yaya ontwerpt vrouwelijke kleding in een casual style. Yaya heeft zich laten inspireren door verre reizen en verschillende culturen. Dit zie je terug in de natuurlijke kleuren en prints. Aardetinten en andere natuurlijke kleuren zijn echt hét kenmerk van Yaya. Vaak zijn het warme, intense kleuren. Omdat deze kleuren elk seizoen terug komen, zijn de items van het merk Yaya ideaal met elkaar te combineren. De combinatie van het kleurgebruik en de pasvorm van de kleding van Yaya maken de outfits helemaal af!


Ondanks de buitenlandse invloeden op de collecties is Yaya haar doelgroep niet uit het oog verloren. De pasvorm van de kleding past perfect bij de lichaamsvorm van de Nederlandse vrouw. Yaya is gemaakt voor sterke vrouwen met gevoel voor stijl! Met een outfit van Yaya straal je klasse uit terwijl het heerlijk comfortabel draagt. Dress to impress! G-level is trots Yaya online en in onze winkels in Lisse en Oegstgeest te verkopen. Yaya is te koop in de maten 36 tot en met 44.


Yaya combineert Hollandse nuchterheid met de passie van reizen naar het verre buitenland. Kleding moet comfortabel zitten maar mag ook uitdagend zijn. Dat uitdagende zit in de modellen, maar ook zeker in de prachtige, warme kleuren die Yaya kleding gebruikt. Dit merk zorgt ervoor dat al haar klanten er vrouwelijk en sterk uitzien!